Meistä

Otava Markkinapaikat on Otava-konserniin kuuluva liiketoimintayksikkö, joka omistaa Nettix Oy:n. Nettix tarjoaa digitaalisia palveluita ja mainonnan ratkaisuja kolmen liiketoiminta-alueen – Markkinapaikat, Ammattimediat ja Uutispalvelut – kautta. Keväällä 2019 Otavan Uudet Liiketoiminnat muutti nimensä Otava Markkinapaikoiksi. 

Otava Markkinapaikat syntyi yritysostojen kautta. Otava osti Nettix Oy:n markkinapaikkoineen 2000-luvun alussa. Tuolloin Nettiauto oli yhtiön selkeästi merkittävin tuote. Vuonna 2011 Nettix Oy:n osti uutispalveluja tuottavan Ampparit Oy:n. Vahvistimme markkina-asemaamme kone- ja kuljetusalalla ostamalla tamperelaisen SL-Mediat Oy:n vuonna 2018. Kaupassa saimme neljä sidosryhmälehteä, joista tunnetuin on Konepörssi. Synergiat Nettiauton ja Nettikoneen kanssa ovat ilmeiset. 

Teknologisesti ja kävijöiden kokemukseen perustuen olemme edelleen vahvistaneet asemaamme alustantarjoajana. Olipa kysymys Nettixin tapaisista markkinapaikoista tai Amppareiden tarjoamasta uutispalvelusta, olemme pystyneet vastaamaan hyvin asiakkaidemme tarpeisiin. Olemme myös tuoneet markkinoille uusia tuotteita esimerkiksi Nettivuokrauksen ja OmaNettixin.

Menestyminen myös tulevaisuudessa vaatii, että asiakkaat kokevat tarjotut palvelut heille itselleen aidosti hyödyllisiksi.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä:

Jaakko Haapakangas

Johtaja

jaakko.haapakangas@otava.fi
+358 40 504 5240