Ammattimediat

Tavoitat neljän ammattilehtemme kautta kattavasti kone- ja kuljetusalan ammattilaiset. Lehtien lukijasuhde on vahva ja lukijamäärät ovat kasvussa. Vuonna 2020 julkaisemme 31 laadukasta numeroa ja lähes päivittäin sisältöä verkkosivullamme Konepörssi.com.

Konepörssi
Konepörssi on Suomen luetuin työkoneiden ja kuljetusalan erikoisjulkaisu, jolla on vankka asema alallaan. Asiantuntijoiden toimittama ajankohtainen sisältö ja vaikuttava määrä ilmoituksia tarjoavat arvokasta ja luotettavaa tietoa lukijan hankintapäätösten tueksi.

Uudet erikoislehdet – Konepörssi Ammattiautot ja Konepörssi Urakointiuutiset – laajentavat kohderyhmän myös henkilökuljettamisen, tavaraliikenteen sekä maa- ja metsätalousalan yrittäjiin. Konekuriiri on metallialan tärkein media, jonka aihepiireihin kuuluvat koneet, työkalut ja oheislaitteet.

Konekuriiri
Konekuriiri tarjoaa eniten alansa toimituksellista sisältöä Suomessa, ammattitaidolla tuotettuna, ja sen johdosta sitä luetaan aktiivisesti metalliteollisuuden yrityksissä ja konepajoissa.

Tapahtumat
Ammattimediat ovat vahvasti mukana alan näyttelyissä mediakumppanina ja näytteilleasettajana. Lisäksi Konepörssi organisoi Mansen Mörinät -tapahtuman ja Henkilökuljetus-näyttelyn.

Haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä:

Jussi Lehtonen

Vastaava päätoimittaja, Ammattimediat

jussi.lehtonen@otava.fi
+358 400 630 607